El BCB i el CTC llancen el primer curs de la BBS

Barcelona, 7 de juliol de 2020. El Beauty Cluster Barcelona i el Centro de Tecnología Capilar estableixen un acord de col·laboració per llançar el primer curs tècnic-formatiu en capil·lar de la Beauty Business School (BBS), la primera escola de negocis exclusiva per a professionals del sector de la bellesa.

El curs “Cabello, Anexos Cutáneos (faneras) y Evaluación de Productos Capilares“, que s’impartirà completament online, es tracta d’una formació tècnica d’especializació en l’àmbit capil·lar i forma part de l’oferta formativa contínua de la BBS. Combina sessions magistrals virtuals, per a la transmissió de coneixements més teòrics, amb un format més interactiu i dinàmic, per posar en pràctica i consolidar l’aprenentatge realizat, contribuint així a la millora de la formació professional de cada participant.

Dirigida a un perfil professional ampli, des de tècnics de laboratori cosmètic i/o farmacèutic que traballin en el àmbit del cabell fins a professionals de marketing i comunicació, la metodologia proposada s’adapta a les circumstàncies i formes de treball actuals per facilitar l’accés a l’aprenentatge convertint-lo en una experiència única. La combinació de sessions asincròniques, permetent a l’alumne anar al seu propi ritme, amb connexions en directe de contingut més tècnic pretenen fomentar la interacció del grup y crear comunitat.

La formació, que començarà el proper 17 de setembre 2020 i finalizarà el 4 de febrer 2021, està estructurada en 7 mòduls i abarca les principals àrees de la cura capil·lar i ungles. Una vegada superada la formació, mitjançant un test autoavaluatiu al final de cada mòdul, l’alumne obtindrà el títol de “Especialista en cabello, anexos cutáneos y evaluación de productos capilares” otorgat i acreditat per la Beauty Business School i el Centro de Tecnología Capilar.


Si tens qualsevol dubte pots contactar a: hello@beautybusinessschool.com