El Beauty Cluster celebra els seus 100 socis

  • Per celebrar les 100 adhesions s’ha organitzat el Beauty Cluster Cocktail en el inigualable entorn del roof top del Ayre Hotel Rosselló
  • A l’esdeveniment han acudit 120 empresaris de les principals empreses del sector de la belleza

El Beauty Cluster Barcelona ha organitzat un còctel en el Ayre Hotel Rosselló de Barcelona per celebrar una gran xifre: les 100 empreses associades. A l’esdeveniment han acudit 120 empresaris de les principals empreses del sector, que han expressat la seva satisfacció per formar part d’una entitat dinàmica, oberta i que integra a tota la cadena de valor del sector de la bellesa.

Montse Martí, Corporate Development Director de Martiderm i Presidenta del Beauty Cluster, va agrair personalment a tots els assistents el seu involucrament en el dia a dia del Clúster, cosa que ha permès dur a terme en només dos anys més de 100 activitats en l’àmbit nacional i internacional. Comentant sobre la perspectiva de futur de l’entitat, Montse Martí va voler assenyalar que ‘encarem junts el nostre tercer any d’existència havent aconseguit resultats únics i amb la sensació de no tenir sostre’.L’esdeveniment es va presentar com un entorn inigualable en el qual, els socis que s’han adherit a l’entitat en l’últim trimestre, van poder compartir un agradable moment amb tot l’entorn Clúster, en una acció única de social networking.En aquest sentit, Tim Eaves, Founder de Quadpack Group i Vicepresident del Clúster, va destacar que ‘aquest mateix any s’han incorporat més de 30 nous socis als quals avui donem la benvinguda. Estic convençut que junts anem a créixer més com a empreses i com a associació sense perdre els nostres valors com a grup’.