Llançament 1er programa d’E-commerce Beauty

  • El Beauty Cluster, entitat que agrupa a més de 200 empreses del sector de la bellesa, ha llançat el programa ‘E-commerce Expert in Beauty (EEB)‘, la primera formació especialitzada en el comerç online de productes de cosmètica, perfumeria, estètica i cura personal.
  • El programa, que es desenvoluparà íntegrament online durant el 2021, està acreditat per la Beauty Business School i dirigidt por Álex Vallbona, president de Birchbox a Europa.
  • El comerç online de cosmètica, perfumeria, estètica i cura personal ha experimentat un gran creixement a causa de la pandèmia, generant llocs de treball i impulsant la internacionalització del sector espanyol de la bellesa.
  • El programa compte con la col·laboració de formadors, experts i empreses digitals de la indústria que han treballant durant los últims 4 mesos elaborant un programa amb continguts específics del sector.

Barcelona, 19 de novembre de 2020. El Beauty Cluster, entitat fundada el 2014 que agrupa a 200 empreses espanyoles de la cadena de valor de la bellesa, ha anunciat el llançament del programa formatiu ‘E-commerce Expert in Beauty (EEB)’, especialitzat en el comerç online de productes del sector bellesa a España.

El EEB serà l’únic en el mercat totalment centrat en el sector de la bellesa. Un programa que permetrà al participant aprendre de grans professionals referents dins de la indústria, amb casos de estudi reals del sector i sessions magistrals eminentement pràctiques que permetràn al participant adquirir les eines necessàries per transformar les seves empreses. Un programa d’alt nivell que reunirà excel·lents continguts, docents i col·laboradors compromesos amb el projecte i disposats a entrenar als líders que transformaràn l’e-commerce del beauty.

El programa, la primera edició del qual s’iniciarà a principis del 2021, formarà a 20 participants en cada edició al llarg de 150 hores formatives. Prepararà a l’alumne per aprendre a dissenyar, posar en marxa i optimitzar un e-commerce orientat al sector del Beauty, identificant els factors clau a partir dels diferents models de negoci electrònic, amb una clara orientació a resultats, i a aspectes crítics com la comunicació, la qualitat i la parametrització de temps i indicadors.

Els estudiants rebràn un títol acreditat per la Beauty Business School, la primera entitat formativa business del sector de la bellesa que, impulsada pel Beauty Cluster, desenvolupa programes formatius exclusius per a la indústria. Dirigeix el programa Álex Vallbona, president de Birchbox en Europa. Així mateix, el programa compte con la col·laboració de dos coordinadors principals: Sara Jiménez de Miin Korean Cosmetics i Chen Yue de Laboratorios Phergal.

El programa s’enmarca en les activitats de suport del Beauty Cluster a la recuperació econòmica del sector de la bellesa a través d’un intens programa de suport a la digitalizació com eina clau per incrementar la seva competitivitat e internacionalització.

SOBRE EL BEAUTY CLUSTER BARCELONA

El Beauty Cluster Barcelona és un clúster privat transversal del sector de la bellesa integrat per 200 empreses espanyoles de toda la cadena de valor. Constituïda el 2014, l’associació treballa per impulsar la competitivitat del sector a través de la innovació, internacionalizació, el networking, la digitalizació y la formació. Disposa d’un marketplace B2B propi. Ostenta l’acreditació de qualitat internacional en gestión de clústeres Gold Label, el major reconeixement en aquest camp. És fundadora de la primera xarxa internacional de clusters de cosmètica (Global Cosmetics Cluster) i de la primera entitat formativa business de la indústria de la bellesa: Beauty Business School. Participa en diversos projectes Europeus a través dels programas Cosme Go International i de les plataformes RIS3.
www.beautyclusterbarcelona.com

Contacte: Helena Rodríguez – comunicacio@beautyclusterbarcelona.com
C/ Milà i Fontanals, 14 – 08012 Barcelona