29 MAR | El clúster llança una APP exclusiva per a socis

Barcelona, 29 de març de 2021. El Beauty Clúster continua creixent en la transformació digital de l’organització. Des 2017, la Junta de l’entitat i l’equip han treballat intensament en un pla d’experiència digital per fer fluïda la relació amb l’associat i adaptar-se a les noves tecnologies. Gràcies a aquest treball durant els diversos confinaments el clúster va aconseguir mantenir un alt nivell d’activitat i servei així com la generació de valor i el reconeixement de tot el sector.

Ara el Beauty Cluster dóna un altre pas endavant més, amb el llançament d’una APP integrada totalment amb la seva intranet i el sistema d’inscripció a activitats.

Amb aquesta nova APP, que ja està disponible per descarregar per Android i Iphone, l’associat podrà accedir a una gran quantitat de funcionalitats utilitzant el mateix usuari i password de què ja disposa per accedir a la moderna intranet de l’Beauty Cluster:

  • Podrà seguir l’agenda d’activitats del Beauty Cluster
  • Podrà registrar als esdeveniments i consultar l’enllaç d’accés a les sessions online
  • Podrà consultar els emails rebuts per part del clúster
  • Podrà accedir a notificacions rebudes des de l’APP
  • Podrà seguir les notícies i altres novetats del clúster i dels socis
  • I moltes altres aplicacions que s’aniran implementant en els propers mesos

Gracias en gran parte a su capacidad de adaptación y de transformación, la entidad se ha convertido en sus sólo seis años de vida en el mayor clúster de España y el segundo mayor de Europa en cosmética, perfumería y cuidado personal. Pero en este tiempo, y especialmente en los últimos doce meses, el mundo ha cambiado a una gran velocidad lo que nos obliga a seguir evolucionando y adaptarnos para ofrecerte el mejor servicio y apoyo.

Gràcies en gran part a la seva capacitat d’adaptació i de transformació, l’entitat s’ha convertit en els seus només sis anys de vida en el major clúster d’Espanya i el segon més gran d’Europa en cosmètica, perfumeria i cura personal. Però en aquest temps, i especialment en els últims dotze mesos, el món ha canviat a una gran velocitat el que ens obliga a seguir evolucionant i adaptar-nos per oferir-te el millor servei i suport.

A més, el proper 6 de maig es presentarà durant l’Assemblea General Ordinària el futur Beauty Cluster, una entitat encara més propera, més connectada amb el soci i més innovadora. Amb una identitat corporativa actualitzada i en la qual la innovació, la internacionalització, la formació, la transformació digital i la interconnexió estaran més presents que mai.