L’equip del BCB visita Cosmetic 360

20 d’octubre de 2017. L’equip del Beauty Cluster Barcelona es va desplaçar a París per assistir a la fira Cosmetic 360 en la qual Sampling Innovations, soci del BCB, va exposar la seva innovadora tecnologia especialitzada en solucions per sampling.

En el marc d’aquest esdeveniment el BCB va estar present en diferents activitats com la 3ª edició del sopar entre empreses japoneses i espanyoles que va coorganitzar juntament amb el Japan Cosmetic Center a la qual, en aquesta ocasió, varen assistir una delegació d’empreses representant a cada país, l’alcalde de Karatsu(seu del JCC) i el director de l’oficina de Acció Generalitat de Catalunya a París.

En paral·lel a la fira es va celebrar el 2º Congrés Internacional de la Cosmetic Clusters International Network, al que varen estar presents 32 associacions del sector representant a 16 països. Destacava en aquesta edició la incorporació a la xarxa de representants de Tahití i Madagascar, que s’unien a països com França, Portugal, Tunísia, el Marroc, Ucraïna, Japó, Taiwan, Tailàndia, Suïssa, Romania, Tunísia, Canadà, etc.

Durant el congrés es va llançar el projecte conjunt de Cosmetopea en el context del qual Judit Morlà, responsable d’innovació del BCB, va realitzar una presentació sobre la árnica natural d’alta muntanya i les seves propietats especials conreada al Pirineu Català (en la vall de Boí Taüll).

La intervenció va ser seguida de la de Claudia Mesegué, responsable de comunicació del BCB, per presentar el “Master en Marketing Beauty”, un projecte per oferir un programa formatiu especialitzat en màrqueting del sector de la cosmètica al que es pretén implicar a diverses entitats internacionals.

Per donar tancament al congrés es va seguir una intensa agenda de reunions B2B entre els organismes participants amb la finalitat d’establir connexions i sinergies per poder emprendre projectes conjunts darrere d’una millora global del sector.