EVENT CIENTÍFIC I SOLIDARI SOBRE LA CIÈNCIA DE LA PELL

Barcelona, 2 desembre 2020. Bicosome i el Beauty Cluster organitzen “OneSkin”, un esdeveniment educatiu global sobre la cura de la pell que també recaptarà fons per a diverses organitzacions sense ànim de lucre. L’esdeveniment, que a més compta amb el suport de l‘Institut de Química Avançada de Catalunya del Consell Superior d’Investigacions Científiques (IQAC – CSIC), abastarà temes clau en la ciència de la pell i està dirigit a tota la comunitat de la pell, inclosos científics , formuladors i especialistes en màrqueting.

La intenció de l’organització amb aquest esdeveniment és compartir coneixement amb la indústria i especialistes dins de l’àmbit de la cura de la pell, així com contribuir amb organitzacions que treballen per a la millora de la infància, la salut i els oceans. Aquest seminari pretén despertar la inspiració oferint quatre xarrades relacionades amb diferents aspectes de la pell i presentades per especialistes de renom. A més, s’ofereix l’oportunitat de realitzar una donació opcional a una organització sense ànim de lucre. La participació de ponents de diferents nacionalitats i especialitats, així com la diversitat de les organitzacions que rebran les donacions, permetrà aconseguir a un major nombre d’assistents.

OneSkin pretén unir a la comunitat de la cura de la pell al voltant de la nostra passió, la ciència de la pell, també volem contribuir amb causes que creiem i defensem com a empresa i com a éssers humans”, afirma Lucyanna Barbosa-Barros, directora executiva de Bicosome. “Veiem el valor, ara més que mai, de l’important que és compartir, ser solidaris. Amb OneSkin compartim ciència i coneixement i fem una crida a la solidaritat animant a la comunitat a participar en projectes que ens beneficien a tots ” afirma Olga López, científica de l’CSIC i cofundadora de Bicosome.

L’esdeveniment, que se celebrarà en format online el 17 de desembre de les 15:30 a les 17: 30h (CET), compta amb quatre masterclasses de la mà de ponents internacionals i de prestigi en diferents camps de la pell:

  • Sessió 1: Quo Vadis – Barrier Researcher? (G. K. Menon, Ph.D, Califòrnia Academy of Sciences)
  • Sessió 2: The skin in the new normal (Olga López, Institut de Química Avançada de Catalunya)
  • Sessió 3: Dynamic and Harmonization of Ingredients (Alberto Keidi, Protocol Consultoria Personal and Healthcare)
  • Sessió 4: Predicting topical Bioavailability and bioequivalence (Begoña Prim-Charro, University of Bath)

Sobre Bicosome
La companyia Bicosome desenvolupa i comercialitza ingredients avançats per a la cura de la pell basats en una plataforma patentada, la tecnologia Bicosome®. L’empresa Bicosome va néixer a l’Institut de Química Avançada de Catalunya (IQAC) pertanyent a el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC).

Sobre el Beauty Clúster
El Beauty Cluster és un clúster privat transversal del sector de la bellesa integrat per 200 empreses espanyoles de tota la cadena de valor. Constituïda el 2014, l’associació treballa per impulsar la competitivitat de el sector a través de la innovació, internacionalització, el networking, la digitalització i la formació. Disposa d’un marketplace B2B propi (Beauty Connecting Business). Ostenta l’acreditació de qualitat internacional en gestió de clústers Gold Label, el major reconeixement en aquest camp. És fundadora de la primera xarxa internacional de clústers de cosmètica (Global Cosmetics Clúster) i de la primera entitat formativa business de la indústria de la bellesa: Beauty Business School. Participa en diversos projectes europeus a través dels programes Cosme Go International i de les plataformes RIS3.