Èxit en la 2ª edició del Beauty Cluster Cocktail

14 de setembre de 2017. El Beauty ClusterBarcelona va organitzar per segon any consecutiu el Beauty Cluster Cocktail, l’esdeveniment més social del BCB, que en aquesta edició va tenir lloc al jardí de l’hotel H10 Casa Mimosa.

A la trobada van assistir més de 130 directius del sector de la cosmètica, entre els quals es comptaven socis i col·laboradors de l’entitat, on van poder reprendre el contacte després de les vacances d’estiu i fer networking en un entorn diferent.

Montse Martí, presidenta del Beauty ClusterBarcelona, va agrair personalment a tots els assistents la seva involucració en el creixement del clúster, que s’ha posicionat com una entitat de referència en el sector i va destacar la importància d’assistir a esdeveniments d’aquest tipus per conèixer als socis i interconnectar-se amb la indústria. Ivan Borrego, gerent del BCB, va coincidir en la importància de venir a les activitats organitzades pel clúster, recordant que la agenda d’aquest últim trimestre de l’any està repleta d’esdeveniments d’interès.

Durant el Cocktail, es va anunciar la novetat de la temporada: la creació del Blog del Beauty Cluster Barcelona, un espai únic a la xarxa que té per objectiu tractar tots els temes de rellevància del sector i on el seu valor diferencial es troba en el fet de que els autors de totes les publicacions seran els propis socis de l’entitat. Cada dimarts i divendres s’actualitzarà amb contingut de tendència i interès.