Èxit en la missió empresarial a Seoul

Beauty & Go, Eurofragance, Ferrer i Nophie, han estat els quatre socis que han participat en la missió empresarial a Corea. L’objectiu de la mateixa ha estat fer prospecció de l’actual mercat coreà, punter a nivell mundial en el sector del beauty.Durant la missió, els socis han estat partícips d’un intens programa col·lectiu que ha inclòs un retail tour, una entrevista amb un expert en regulació tècnica o la visita a la fira Cosmo Beauty tot en el marc del programa de benchmarking realitzat per a l’ocasió.

A nivell individual, cadascun dels assistents ha pogut gaudir d’una agenda particular mitjançant la qual s’han trobat amb diferents empreses locals del seu interès: des d’importadors, fins a retailers, passant per fabricants a tercers, onliners, o health & personal care.

L’acció ha estat coordinada pel Beauty Cluster Barcelona que ha comptat amb l’activa col·laboració de l’oficina comercial de Catalunya en Seoul. Els participants han finalitzat l’activitat satisfets amb el resultat de les reunions mantingudes, quedant a l’espera de seguir col·laborant estretament amb els players locals.