Ferrer s’uneix a la junta directiva del BCB

  • L’empresa farmacèutica Ferrer s’uneix a la junta directiva del Beauty Cluster Barcelona. Estarà representat per Judit Camargo Sanromà, Business Projects Development Manager, el càrrec del qual serà el de vocal
  • Amb aquesta nova incorporació la junta incrementa el seu know-how en dues àrees de màxim interès per als socis: la internacionalització i la dermocosmética
  • Ferrer, especialitzat en productes dermocosmética i autocura de la salut, és una empresa farmacèutica internacional amb seu a Barcelona i presència en més de 95 països

29 de juny de 2017, Barcelona. L’empresa farmacèutica Ferrer s’uneix a la junta directiva del Beauty Cluster Barcelona (BCB). La companyia està representada per Judit Camargo Sanromà, Business Projects Development Manager, que ostentarà el càrrec de vocal.

Ferrer va confirmar la seva adhesió al Cluster al març de 2016 i des de llavors ha participat activament en diferents projectes d’internacionalització organitzats per l’entitat, destacant les missions empresarials a mercats asiàtics.

La seva adhesió a la junta del BCB respon a un doble objectiu amb el que es donarà un salt qualitatiu a dos dels drivers de l’entitat:

  • INTERNACIONALITZACIÓ: Consolidar la seva presència en mercats estrangers, i ajudar amb el seu expertise a que el Cluster segueixi impulsant activitats d’expansió internacional que puguin ser d’utilitat per als seus associats.
  • INNOVACIÓ: Promoure la innovació del sector gràcies als seus coneixements en el camp de la dermocosmética i autocura de la salut.

Judit Camargo ha expressat “creiem que podem fer un gran treball ajudant a impulsar activitats i projectes que siguin d’interès per a les empreses associades i, d’aquesta manera, potenciar el creixement del sector.”