VI GALA DELS PREMIS IDERMO 2019

Barcelona, 14 de juny 2019. El Beauty Clúster Barcelona ha assistit i format part del jurat de la sisena edició de la gala de premis iDermo 2019. L’esdeveniment s’ha celebrat en l’emblemàtic edifici de la Pedrera, amb l’assistència de més de 200 professionals del sector farmacèutic i de la bellesa, per a conèixer els guanyadors de les categories dels Premis iDermo.

La popularitat dels Premis iDermo ha anat en augment any rere any i, en comparació amb les prop de 15.000 persones que van votar l’any passat, en aquesta edició la participació s’ha incrementat: més de 17.000 persones han votat entre els 220 articles presentats.

Com en anteriors edicions, dues categories van ser votades per un jurat d’experts a porta tancada: “Innovació” i “Disseny i Embalatge”. El jurat de la categoria de Disseny i Embalatge, componien el jurat Maica García, directora de la revista News Embalatge; Camil Castellà, Co-Founder & màrqueting Executive de Aktiva Design; Iván Borrego, manager del Beauty Clúster; Xavier Pascual, director de la fira Hispack i Irene Lara, Consultor sènior & coach en Powering.