CELEBRAT EL WORKSHOP: CREA EL TEU PERFUM

Barcelona, 13 de febrer de 2019. El BeautyClúster Barcelona en col·laboració amb AktivaDesing i Ainea Perfums han organitzat la segona edició del Workshop: Crea el teu perfum. Aquest taller ha tingut com a propòsit mostrar els processos de creació, desenvolupament i disseny d’un perfum.

El workshop s’ha iniciat amb Camil Castellà, fundador i responsable del departament comercial de Aktiva Design, qui ha parlat sobre la concepció dels perfums des de la visió de disseny i màrqueting. Durant la seva intervenció ha destacat la importància que té per a qualsevol perfum haver nascut d’una història o sentiment que impulsi una singularitat i una experiència única en la qual els consumidors puguin veure’s reflectits.

La sessió ha continuat amb Irene Gisbert,  perfumista i product mánager de AineaPerfums, qui ha explicat quina metodologia s’ha de tenir en compte en l’elaboració d’un perfum. Per a això, ha explicat quins són els processos de fabricació segons alguns ingredients i les combinacions bàsiques de les essències. 

En finalitzar el taller, els més de 20 assistents han pogut crear el seu propi perfum a través dels consells que prèviament Camil Castellà i Irene Gisbert els han ofert al llarg de tot el taller.