Inauguració de l’espai Catalonia Clústers

18 de Juliol, Barcelona. L’ampliació de l’espai de coworking Catalonia Clústers ha estat inaugurada per Joan Romero, conseller delegat d’ACCIÓ i els presidents dels 10 clusters que comparteixen oficina.

Els primers quatre clústers que van formar part de l’espai van ser el Beauty Cluster Barcelona, el Clúster Foodservice, l’Associació Clúster Hàbitat de Catalunya (HCB) i l’Associació Catalana Tèxtil i Moda (MODACC). Després s’hi han incorporat l’Associació Catalana Clúster de la Indústria de l’Esport (INDESCAT), l’Agrupació d’Empreses per a la promoció de la Tecnologia Educativa (EDUTECH), l’Associació Clúster de Materials Avançats de Catalunya, l’Agrupació Empresarial Innovadora de Nutrició i Salut (AINS), la Light Technologies Cluster (SECPhO) i l’Associació Clúster de Tecnologies de la Salut.

Aquest espai innovador representa un lloc on dur a terme projectes col·laboratius, generar sinergies intercluster, organitzar showrooms, rebre delegacions internacionals, entre d’altres activitats.