INQUIAROMA GARANTIA DE BONA DISTRIBUCIÓ

Barcelona, 5 de març de 2019. INQUIAROMA, companyia distribuïdora de principis actius i matèries primeres, ha obtingut la certificació de Bones Pràctiques de Distribució de Principis Actius per a Medicaments d’Ús Humà (2015/C/95/01), concedida per SGS ICS. Si bé INQUIAROMA no comercialitza principis actius per a medicaments d’ús humà (API), ha decidit seguir aquest sistema de gestió de qualitat, i així assegurar als seus clients un sistema de qualitat recognoscible i adequat com a distribuïdor de matèries primeres i envasos tècnics per a la indústria farmacèutica, cosmètica i nutricional/alimentària.


La implementació s’ha realitzat amb la col·laboració de cosmeticsinMind, enginyeria cosmètica que ofereix serveis relacionats amb la creació i producció de cosmètics, el departament dels quals de qualitat porta temps treballant les GDP aplicada a proveïdors de matèries primeres de la indústria cosmètica. És una forma d’alinear-se amb la filosofia de les GMP, adaptada a l’estructura i als riscos de la distribució.
Aquesta certificació garanteix que el sistema de qualitat de l’empresa recull els aspectes clau (formació, sistema documental, validacions, anàlisis de risc, seguretat, traçabilitat…) en cadascuna de les fases durant els processos de recepció, emmagatzematge i expedició dels productes, assegurant així un servei de distribució en un entorn de bones pràctiques, amb concordança a la legislació vigent.