RECERCA I REPTES EN PROTECCIÓ SOLAR

Barcelona, 4 de març de 2019. El Beauty Clúster Barcelona ha celebrat la jornada de “Recerca i reptes en protecció solar, amb l’objectiu de conèixer els últims avanços científics i perspectives de mercat en protecció solar.

La sessió s’ha iniciat amb la contextualització de què és la radiació solar i l’evolució i interacció d’aquesta amb la pell. Així mateix, s’ha presentat les últimes dades sobre la foto protecció i la importància de la cura de la pell per a la prevenció de patologies.

A continuació, Patricia Gisbert, Innovation Manager del Beauty Clúster Barcelona, ha explicat les últimes recerques i l’estat de l’art en protecció solar. A la seva intervenció l’ha seguit una anàlisi de dades de mercat a Espanya en facturació de productes dirigits a la protecció solar de la pell, volum de negoci segons diferents categories de productes, perfil del consumidor i tendències de consum.

Durant la jornada també s’ha incidit en els reptes en formulació de productes als quals s’enfronten les empreses. A més de solucions actuals i d’avantguarda en les quals el sector està treballant.

L’última part del dia s’ha centrat en la creació i avaluació de claims dirigits a la protecció solar i a una taula rodona on s’han discutits des de tendències, regulació, reptes i oportunitats de la protecció solar.