Iruela Fine Fragrances presenta colecció

Amb Jasmin d’un Riad Marrocain, la fragància que es va alçar amb el premi del públic en la II edició del Concurs Internacional de Perfumeria de Teià, la perfumista Sandra Iruela completa la colecció Oriental de seva nova marca de perfum d’autor Iruela Fine Fragrances.

Es tracta de quatre fragàncies nínxol plenes de matissos orientals que et transporten a les arrels i tradicions de la cultura d’Orient Mitjà. Partint dels acords Chypre, patxulí, làdan i bergamota combinat amb nota de gessamí, les quatre fragàncies d’aquesta colecció oriental recreen la intensitat d’aromes i sensacions pròpies d’Orient. ‘Chatoyant’, ‘Radieux’, ‘Delicieux’, ‘Luxuriant’ evoquen amb intensitat notes dolces i de fusta, que són recognoscibles a l’instant, convirtint l’experiència de sentir el seu olor en un viatge emocional.

La nova colecció de Iruela Fine Fragrances es presentarà oficialment aquest cap de setmana al Cotton House Hotel, i ho farà sota el concepte layering, que permet barrejar les fragàncies entre sí per deixar anar la teva inspiració i crear el teu propi perfum i identitat.