EL SECTOR DEL PERFUM CELEBRA EL SEU PRIMER CONGRÉS

25 de setembre de 2018. El Beauty Cluster Barcelona, entitat formada per més de 150 empreses de la cadena de valor de la indústria de cosmètica, ha organitzat la primera edició del Barcelona Olfaction Congress. Un esdeveniment únic del sector perfumista i les fragàncies celebrat en el Parc Científic de Barcelona durant el 20 i 21 de setembre.

El Barcelona Olfaction Congress neix amb l’objectiu de fomentar el coneixement del món de les essències, perfums i la ciència olfactòria a la capital catalana. D’aquesta manera, es dóna resposta a la demanda del sector, que des de feia temps demanava jornades d’aquestes característiques.

Durant els dos dies del congrés, gairebé 30 ponents han donat a conèixer les seves recerques, reflexions i projectes en la matèria. Entre ells, el mestre perfumista, Rosendo Mateu, que va donar la ponència d’obertura del Congrés, moment en el qual va destacar l’evolució de la indústria i la importància d’esdeveniments d’aquest calibre per al món de les fragàncies

 

L’esdeveniment ha comptat amb una zona d’exposició de posters científics amb els últims avanços en recerca amb aplicació en aquest sector. També es va donar l’oportunitat de conèixer nous reptes presentats per altres indústries al món olfactori (tèxtil, mobiliari, alimentació, neuromarketing…). Aquesta primera edició va explicar també amb un espai olfactori experiencial on els assistents van poder posar a prova les seves habilitats olfactòries.

Al congrés han assistit prop de 150 professionals de la indústria del perfum, que han volgut conèixer les últimes innovacions en tecnologies, R+D i noves aplicacions de l’olor en el sector de la salut. Tot això, ha estat coordinat pel grup de treball d’essències i fragàncies del Beauty Cluster Barcelona.