La sisena edició del Beauty Innovation Days serà virtual

Barcelona, 3 de setembre de 2020. A causa de l’actual situació global de la pandèmia del Covid19 i per a facilitar la participació internacional, la sisena edició del Beauty Innovation Days tindrà lloc de manera virtual.

L’esdeveniment, impulsat pel Beauty Clúster, està planificat per a gener de 2021 i atraurà participants de tot el món interessats en innovació en el sector de la bellesa.

Durant 4 dies els inscrits tindran accés a l’espai expositiu d’empreses del sector, a la plataforma de networking B2B, al directori d’innovacions, a sessions magistrals d’experts internacionals i presentacions en format elevator pitch d’innovacions – entre altres continguts.

El Beauty Innovation Days va nàixer en 2015, amb la visió d’interconnectar a empreses innovadores de la cadena de valor del sector de la bellesa amb empreses interessades a col·laborar o adquirir aqueixa innovació. Incorpora tot el cicle d’innovació, des de la creació de nous actius i ingredients fins a noves solucions tecnològiques, científiques o aplicades a la relació amb el consumidor.

L’esdeveniment, que cada any congrega a Barcelona a la indústria de la cosmètica, estètica i perfumeria, s’adapta així a les circumstàncies actuals i permet a les empreses planificar amb antelació la seua modalitat participativa.


Interessat a participar? Contacta amb hello@beautyinnovationdays.com

Per a més informació, assisteix a la presentació oficial oberta a tot el sector el 23 de setembre de 2020 i descobreix aquesta nova edició virtual.