26 FEB | Llançament formació xarxes socials

Barcelona, 26 de febrer de 2021. El Beauty Cluster i la Beauty Business School, la primera escola de negocis exclusiva per a professionals del sector, s’alien amb Imago, agència de màrqueting i comunicació especialitzada en el sector beauty, per ajudar les empreses del clúster a posicionar estratègicament en xarxes socials i generar negoci.

La formació ‘Millora la teva estratègia a xarxes socials’, que s’impartirà totalment online i serà exclusiva i gratuïta per a socis del clúster, proporcionarà de forma eminentment pràctica les eines necessàries per dissenyar una estratègia màrqueting i comunicació 360º, posicionar una marca o producte en xarxes socials i incrementar les seves vendes. La combinació de sessions asíncrones amb connexions en directe, de la mà de professionals i experts en les diferents eines digitals, permetran el participant aprendre al seu propi ritme sense haver de seguir un ordre preestablert dels continguts.

El curs està dirigit a responsables de màrqueting, Brand i Product mànagers, responsables de comunicació i fins i tot a professionals de l’àrea de vendes, amb experiència prèvia en xarxes socials i familiaritzats amb les principals eines digitals que vulguin ampliar coneixement i anar un pas més enllà per poder optimitzar les seves estratègies i incrementar el seu retorn d’inversió.

El curs, que començarà el proper mes d’abril de 2021, està estructurat en 10 càpsules formatives de 90 a 120 minuts de durada i aborda les principals xarxes socials i algunes eines màrqueting digital imprescindibles en qualsevol estratègia online. Després de superar la formació, l’alumne obtindrà un certificat atorgat i acreditat per la Beauty Business School i Imago.

El proper 23 de març a la sessió de presentació (inscripció gratuïta) es donaran a conèixer tots els detalls de el curs.

Sobre Beauty Cluster

Beauty Cluster és una associació privada que promou la col·laboració amb el propòsit de potenciar el desenvolupament sostenible i la competitivitat de la cadena de valor del sector de la cosmètica, perfumeria i cura personal. Integrat per més de 200 empreses, és el clúster líder del sector bellesa a Espanya i el segon més gran d’Europa. Impulsa la innovació, la internacionalització, la formació i la transformació digital.

És l’únic clúster mundial de bellesa acreditat Gold Label per l’ESCA (European Strategic Cluster Alliance). Fundador de la primera entitat formativa de negocis especialitzada en bellesa, la Beauty Business School. Creador del primer Marketplace B2B de la indústria de la cosmètica i perfumeria (Beauty Connecting Business).

Per a més informació sobre Beauty Cluster, visiteu  www.beautyclusterbarcelona.com/es o el seu perfil de Linkedin

Contacte: Helena Rodríguez – comunicacio@beautyclusterbarcelona.com
C/Milà i Fontanals, 14 – 08012 Barcelona