La Cabine medalla d’or de la AEPI

La Cabine rep la Medalla d’Or de la Asociación Española de Profesionales de la Imagen (AEPI), com a reconeixement al seu esforç i competències en el sector de la cosmètica tan a nivell nacional com internacional.

Marca cosmecèutica d’èxit internacional amb àmplia presència en el canal perfumeria a Espanya amb un gran assortiment d’ampolles que cobreix totes les necessitats de la pell: hidratació, antiarrugues, anti-edat, vitalitat/ lluminositat o especializades en necessitats de la pell més específiques. Gràcies al contacte diari amb el consumidori un ampli coneixement del I+D cosmecèutic més avanzat, neixen fins a 14 fòrmules diferents amb l’objetiu de cobrir les principals necessitats de la pell.

Després d’un recorregut internacional amb èxit rotund a Xina, La Cabine es posiciona líder d’ampolles facials en el canal de perfumeria a Espanya i amb més de 20 anys d’experiència en el sector, la innovació tecnològica i I+D, com els pilars fonamentals per a aquesta marca produïda íntegrament a Espanya.