06 SET | Marta Soler, nou membre de la Junta directiva del Beauty Cluster

Barcelona, 3 de setembre de 2021. La Junta del Beauty Cluster , principal clúster espanyol de cosmètica, perfumeria i cura personal d’Espanya, va aprovar el passat 23 de juliol la incorporació de Marta Soler a aquesta. Marta és CEO a PharmexCare, companyia amb seu a Madrid que pertany a el grup Pharmex Group Holding S.A. Arnau Vidal s’incorpora a la Junta en qualitat de Vocal i serà, a més, la representant de l’associació a Madrid.

Marta Soler Mulet és llicenciada en Farmàcia i Tecnologia dels Aliments. Atresora més de 20 anys d’experiència en rols estratègics i de lideratge en els sectors de farmàcia i bellesa. El 2020 va liderar la creació de PharmexCare, empresa que dirigeix. Com a membre de la Junta del Beauty Cluster podrà compartir el seu coneixement del sector, la seva experiència emprenedora i els aprenentatges en empreses tan rellevants com Servier, Pfizer o Boehringer Ingelheim.

En paraules de Marta, ‘Ser membre de la Junta del Beauty Cluster és tot un honor per a mi i per a la meva empresa. Des de la nostra adhesió hem estat molt participatius perquè creiem en la tasca de connexió i impuls de la competitivitat del sector espanyol que fa el Beauty Cluster. Com a membres de la junta directiva aportarem treball, però també il·lusió, passió, ganes d’ajudar i de créixer junts “

El Beauty Cluster contínua així amb la seva política de dotar de dinamisme a la Junta Directiva, incorporant nous membres que representin tota la cadena de valor del sector, les diferents inquietuds, tipologies i mides d’empresa i que abastin totes les zones d’Espanya en les que el clúster té associats.