07 0CT | Mary Carmen Muiños, nova vicepresidenta del Beauty Cluster

Barcelona, 7 d’octubre de 2021. La Junta del Beauty Cluster, principal clúster espanyol de cosmètica, perfumeria i cura personal d’Espanya ha nomenat a Mary Carmen Muiños com a nova vicepresidenta de l’entitat. Amb aquest nou nomenament, tots els càrrecs de decisió de la Junta passen a ser ocupats per a dones per primera vegada en una associació d’àmbit nacional del sector.

Actualment ocupa la presidència Eva Lluch (Lluch Essence), en les vicepresidències estàn Elena Grau (EG Active) i la pròpia Mary Carmen (Pierre Fabre), la secretària és Mar Casquet (CosmeticsinMind) i la tesoreria Denia Martínez (Carinsa). Recentement s’ha incorporat Marta Soler (PharmexCare) com a vocal representant de l’entitat a Madrid.

Fins avui, Mary Carmen Muiños ha exercit la posició de Vocal de la Junta directiva i “ser vicepresidenta del Beauty Cluster és una gran oportunitat de viure els grans reptes del sector marcat per la situació de la Covid, el canvi en les conductes dels consumidors, d’empreses i dels col·laboradors relacionats amb el teletreball. Estem de davant noves i diferents formes de comunicació per ajudar la construcció de projectes més enfocats al BtC que permetin incrementar el valor del clúster cap als socis ”, declara Muiños.

Mary Carmen Muiños és llicenciada en Farmàcia i Dret amb dos Màsters, Marketing i Economia de la Salut. Atresora més de 30 anys d’experiència en la indústria farmacèutica dels quals els últims 8 han estat en el sector de la dermocosmètica. La seva experiència professional en aquests dos sectors es consolida en empreses líders com Novartis i Pierre Fabre i en àrees de Llatinoamèrica i Europa. Actualment, és directora de Marketing en Pierre Fabre Ibérica de les marques dermatològiques del grup algunes d’elles tant emblemàtiques com Klorane, René Furterer, ADerma i Ducray.

El Beauty Cluster continua així amb la seva política de dotar de dinamisme a la Junta Directiva, rotant cíclicament els càrrecs de la mateixa, donant l’oportunitat a totes les empreses del sector de participar activament en els diferents òrgans de decisió. En la Junta estàn representades les empreses de tota la cadena de valor del sector, les diferents inquietuts, tipologies i mides d’empresa i representen totes les zones d’Espanya en les que el clúster hi té associats.