Més de 160 expositors per a Farmaforum 2020

A falta de quatre mesos per a que comenci la seva VII edició, Farmaforum 2020 ja té més de 160 expositors confirmats. Tindrà lloc els pròxims 15 i 16 d’abril al pavelló 10 d’IFEMA (Madrid).

La principal novetat serà la celebració del congrés Health & Research Forum, centrat en la investigació farmacèutica i biosanitària, que comptarà amb el recolzament d’institucions de reconegut prestigi nacional i internacional com el Centro Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) o el Centro de Biología Molecular Severo Ochoa (CBMSO). L’objetiu és convertir-se en un fòrum on la comunitat científica, acadèmica i industrial intercanviï experiències, idees i projectes relacionats amb la investigació, el desenvolupament i la innovació en el sector farmacèutic, biotecnològic i biosanitari. Se tractaràn els últims avenços i tendèncias en oncologia, neurologia i vacunes; així com els mètodes per poder obtenir finançament conjunt.

Farmaforum 2020 acollirà els seus habituals tallers i los congressos paral·lels Cosméticaforum i Cosméticapack, amb conferències i taules redones en torn als sectors farmacèutic, cosmètic i de packaging cosmètic. I, un altre dels plats forts serà l’entrega d’una nova edició dels Premis Farmaforum en reconeixement als principals agents del sector.