08 MAR | Neixen els Digital Beauty Awards

Els primers premis de digitalització i comerç electrònic en cosmètica, perfumeria i cura personal

• Impulsats pel Beauty Cluster, el major clúster espanyol de cosmètica, perfumeria i cura personal, els Digital Beauty Awards (DBA) premiaran les millors empreses, professionals i iniciatives en digitalització i e-commerce a Espanya.

• Els premis comptaran amb un jurat d’experts en digitalització, comerç electrònic i màrqueting i comunicació del sector de la bellesa. Presidirà el jurat Àlex Vallbona, president del Beauty Cluster i president de Birchbox Europa. El jurat comptarà, així mateix, amb grans referents en digitalització com Genís Roca, Santi Sánchez, Mar Galtés, Francesc Font o Rubén Bastó.

Els premis comptaran amb 10 categories entre les que es trobaran les de millor marca digital, millor directiu digital, millor startup, millor innovació tecnològica digital o millor plataforma ecommerce de l’any.

Barcelona, 8 de març de 2021. Organitzats pel major clúster espanyol de bellesa, el Beauty Cluster, els premis nacionals de digitalització i comerç electrònic en cosmètica, perfumeria i cura personal (Digital Beauty Awards) celebraran la seva primera edició per impulsar i fomentar el reconeixement de la feina de les empreses, institucions i professionals que destaquen per la seva capacitat innovadora, excel·lència o resultat diferencial en el camp de la digitalització i el comerç electrònic en el sector.

Les empreses podran presentar-se als premis fins al proper 30 de maig i està previst que se celebri una gran gala a Barcelona el proper 23 de setembre en la qual es desvetllaran els guanyadors.

Segons Ivan Borrego, director dels DBA i del Beauty Clúster: ‘La digitalització i el comerç electrònic seran fonamentals per a la recuperació del nostre sector. Gràcies a aquests premis descobrirem casos d’èxit i els donarem visibilitat perquè la indústria pugui inspirar-se en els millors. A més, comptar amb els principals experts en digitalització d’Espanya en el jurat permetrà apropar aquest coneixement a la nostra indústria “.

D’altra banda, Àlex Vallbona president de Birchbox Europa i president del Beauty Cluster opina que: “Des del clúster fa anys que apostem per la transformació digital del sector. Dins dels nostres objectius està ajudar a la digitalització efectiva de les empreses i amb aquests premis volem fer un reconeixement a les empreses que, de manera valenta, han apostat per la digitalització “.

El jurat dels premis incorpora grans experts nacionals en digitalització com Genís Roca, Santiago Sánchez (The etailers), Mar Galtés (Barcelona Tech City), Francesc Font (Incapto Coffee), Rubén Bastón (Marketing4eCommerce) o David Boronat (Multiplica). Compta també amb la presència dels principals mitjans de cosmètica, perfumeria i cura personal. El completen les principals agències de màrqueting i comunicació i experts de referència de la indústria de la bellesa.

En l’edició de 2021 dels premis contemplaran deu categories, entre d’altres la millor marca digital de el sector, el millor directiu digital, la millor campanya de màrqueting digital, el millor comerç electrònic, així com premis per a la innovació tecnològica digital, la millor startup o el millor projecte de transformació digital o el millor divulgador de el sector en xarxes socials.

Sobre els premis

Tota la informació sobre els Digital Beauty Awards incloses les bases legals i de participació està disponible en: www.digitalbeautyawards.com
El proper 24 de març el Beauty Clúster organitza una jornada per donar a conèixer els detalls sobre com funcionaran els premis. La inscripció és gratuïta i oberta a tots els públics: INSCRIURE

Sobre Beauty Cluster

Beauty Cluster és una associació privada que promou la col·laboració amb el propòsit de potenciar el desenvolupament sostenible i la competitivitat de la cadena de valor del sector de la cosmètica, perfumeria i cura personal. Integrat per més de 200 empreses, és el clúster líder del sector bellesa a Espanya i el segon més gran d’Europa. Impulsa la innovació, la internacionalització, la formació i la transformació digital.

És l’únic clúster mundial de bellesa acreditat Gold Label per l’ESCA (European Strategic Cluster Alliance). Fundador de la primera entitat formativa de negocis especialitzada en bellesa, la Beauty Business School. Creador del primer Marketplace B2B de la indústria de la cosmètica i perfumeria (Beauty Connecting Business).

Per a més informació sobre Beauty Cluster, visiteu  www.beautyclusterbarcelona.com/es o el seu perfil de Linkedin

Contacte: Helena Rodríguez –helena@beautycluster.es
C/Milà i Fontanals, 14 – 08012 Barcelona