PLYZER INTELLIGENCE, NOU PARTNER DE ACOFARMA

Barcelona, 20 de juny de 2019. Plyzer Intelligence i Acofarma, cooperativa que agrupa totes les cooperatives de distribució farmacèutica que operen a Espanya, han tancat un acord de col·laboració estratègica pel qual Plyzer Intelligence facilitarà la seva eina de business intelligence a Acofarma per a millorar l’eficiència de la seva gestió diària i seguir així la distribució exclusiva en farmàcies.

Amb aquesta aliança, Acofarma reforça la seva estratègia omnicanal i el seu canal online en el mercat d’Espanya. La marca Acofar, de distribució exclusiva en farmàcies, lidera la línia de distribució a Espanya amb més d’un 43% de quota de mercat. Espanya compta en l’actualitat amb 22.000 farmàcies, de les quals 500 estan autoritzades a vendre online medicaments sense recepta.

La informació proporcionada per Plyzer Intelligence permetrà a Acofarma millorar la presa de decisions, no només en els departaments de business intelligence sinó també en els de vendes, màrqueting, de qüestions legals i en la direcció general.