Pribeauty, soci del clúster, llança el primer portal a Espanya de serveis de bellesa a domicili

La bellesa a casa a cop de clic

 

Olivier Lagarde, fundador de Pribeauty es va adonar que a Espanya el sector de la bellesa a domicili no estava molt present. Sobretot, trobava a faltar un lloc de trobada entre professionals i clients, on uns poguessin oferir els seus serveis i els altres comparar i triar el més adequat per al servei que necessiten.

“De la mateixa manera que comptem amb pàgines de gran ajuda com per exemple *TripAdvisor en el sector d’hostaleria, en el qual altres usuaris poden puntuar un hotel segons la seva pròpia experiència, pensem que una fórmula similar podria funcionar al món de l’estètica. A l’hora de reservar un hotel o un restaurant, coneixem la valoració que li han donat altres persones i això ens ajuda a prendre una decisió. Al mateix temps, per als professionals és una fórmula també interessant perquè aquesta possibilitat que l’usuari final puntua el seu treball fa que la motivació sigui doble.” ens explica Olivier.

I és que, Pribeauty és el primer portal web a Espanya amb aquestes característiques, des de la seva creació en 2015 ja compta amb 200 professionals inscrits, la major part d’ells a Madrid però a poc a poc es van sumant perruquers, esteticistes, assessors de moda i entrenadors personals de tota Espanya.