Primer programa sobre Ecommerce en Beauty

Barcelona, 3 de novembre de 2020. El Beauty Cluster llança el primer programa en format executive de la Beauty Business School (BBS), la primera escola de negocis exclusiva per a professionals del sector de la bellesa.

El programa «Ecommerce Expert Program in Beauty», que s’impartirà per completo online, és l’únic programa expert en e-commerce en el mercat enfocat en el sector beauty i forma part de l’oferta formativa executive de la BBS. Combina case studies reals amb masterclasses interactives i dinàmiques, de la mà de professionals referents en la indústria, que permetràn a cada participant adquirir les eines necessàries per dur a terme un procés de transformació en la seva empresa, així com insights sobre les noves tendències, noves tecnologies i el futur de l’e-commerce en el sector.

Dirigida a un perfil professional ampli, des de professionals de l’àrea de marketing, comercial, comunicació, publicitat, logística o consultoria del sector beauty, fins a professionals de l’àmbit digital, IT o emprenedors d’altres sectors que vulguin aprendre a gestionar amb èxit un e-commerce, la metodologia proposada s’adapta a les noves circumstàncies i formes de treball actuals per facilitar l’accés a l’aprenentatge convertint-lo en una experiència única. La combinació de sessions asincróniques, permetent a l’alumne anar al seu propi ritme, amb connexions en directe pretenen entrenar als líders que transformaràn el futur de l’e-commerce en el sector beauty.

La formació, que començarà el proper 1 de març de 2021 i finalizarà el 23 de juliol, està estructurada en 7 mòduls i abarca les principals àrees del marketing digital i el negoci online. Tras superar la formació, amb un test autoavaluatiu al final de cada mòdul, la participació en els workshops pràctics i haver realitzat el treball de final de programa, l’alumne obtindrà el títol de «E-commerce Expert in Beauty» atorgat i acreditat per la Beauty Business School.

El pròxim 19 de novembre, en la presentació oficial del programa davant toda la indústria (inscriu-te gratuitament), es donaràn a conéixer els resultats del Estudi E-commerce en les empreses Beauty 2020. Para poder realitzar una fotografia agregada i el més fidel possible, t’animen a participar en la següent enquesta:Si tens qualsevol dubte pots contactar amb: hello@beautybusinessschool.com