El Beauty Cluster, en col·laboració amb el centre tecnològic FITEX i el clúster de la Moda MODACC posa a disposició exclusiva dels seus associats la mascareta SmellMask, una mascareta ergonòmica de protecció facial, d’alta respirabilitat, rentable i reutilitzable, desenvolupada pel Centre Tecnològic FITEX , testada per AITEX i fabricada íntegrament a Espanya.

La mascareta, fabricada en gènere de punt per a aconseguir una major respirabilitat i adaptació, compta amb un teixit interior certificat que fa la funció de filtre bacterià. Permet una respirabilidad tres vegades superior a la capacitat habitual per mascaretes de la seva mateixa tipologia. Amb SmellMask els professionals de la cosmètica i perfumeria poden tornar a gaudir del sentit olfactiu mantenint en tot moment un grau excel·lent de comfortabilitat i protecció (La mascareta SmellMask compleix l’especificació CWA 14553: 2020 LEVEL 70, segons informe d’assaig núm. 2020TM3888 del Centre Tecnològic AITEX – soci de l’Beauty Cluster – d’acord amb la norma EN14683: 2019.

El clúster ha iniciat l’enviament directe d’unitats gratuïtes de mascaretes per als seus socis. Per assegurar que tots els associats que la desitgin la rebran, el clúster posa a disposició dels socis un formulari de sol·licitud.