El Beauty Cluster, en col·laboració amb Nueva Investigación, està desenvolupant el VI Baròmetre de la indústria de la bellesa a Espanya.

Any rere any, el Beauty Cluster recull les respostes del baròmetre en què poden participar totes les empreses del sector de la cosmètica, perfumeria i cura personal per oferir una fotografia agregada de l’estat actual de la indústria en diferents àmbits: activitat, facturació, número empleats, inversió, internacionalització, inflació, tendències, hàbits de consum i perspectives de futur.

La teva participació és molt important per poder obtenir dades de valor i només et portarà 5 minuts. Ens ajudarà a conèixer en profunditat com evoluciona el sector de la bellesa i entendre cap a on es dirigeix.

Et recordem que les dades obtingudes mitjançant aquesta enquesta s’analitzaran de forma totalment anònima. Un cop fet l’estudi es compartiran les dades amb tots els participants de manera completament gratuïta. Com més dades es recullin, més fiables, representatives i útils seran les conclusions extretes.

No us preocupeu per si l’enquesta la contesten diverses persones de la mateixa empresa, nosaltres ja ens encarregarem de contrastar dades i ponderar resultats per oferir la fotografia més fiable i representativa.

Esperem poder comptar amb el vostre suport en aquesta nova edició del baròmetre del nostre sector.