Beauty Startups Forum és un projecte impulsat pel Beauty Cluster amb el propòsit de reunir les marques emergents en el sector de la bellesa i proporcionar el suport necessari per al seu creixement i èxit. Aquest foro servirà com un espai de col·laboració i aprenentatge, on els emprenedors i professionals de l’àmbit de la cosmètica, la perfumeria i la cura personal podran intercambiar idees, discutir desafiaments comunes i aprofitar l’experiència d’aquells que tenen un gran camí al mercat espanyol.

Una de les principals característiques d’aquest projecte serà la creació de fòrums de discussió i espais de debat, on els participants podran compartir coneixements, plantejar preguntes i rebre consells d’experts de la indústria. Aquests encuentros promouen la generació d’idees innovadores i facilitaran el desenvolupament de solucions efectives per als desafiaments empresarials que tenen per delante.

A més dels fòrums de discussió, el Beauty Startups Forum ofereix programes de mentoria per part de professionals i empreses destacades del sector. Aquests mentors proporcionaran orientació estratègica i assessorament individualitzat, ajudant a les startups a definir la seva estratègia, superar obstacles i aprofitar oportunitats de creixement.

Per respaldar encara més el creixement d’aquestes empreses emergents, el projecte proposarà les seves eines i recursos. Aquestes eines inclouen informació i anàlisi de mercat, estudis de viabilitat, guies pràctiques i materials de formació. Al tenir accés a aquestes eines, les startups podran prendre decisions informades i reforçar la seva posició competitiva al mercat.

A més dels beneficis directes, el Beauty Startups Forum facilitarà la creació de sinergies amb altres entitats que puguin impulsar el creixement i l’expansió d’aquestes startups. Això podria incloure associacions de distribuïdors, minoristes, fabricants, proveïdors de serveis logístics o inversors interessats en el sector de la bellesa. Aquestes col·laboracions estratègiques obren noves oportunitats de negoci i contribuiran a l’acceleració del creixement de les empreses participants.

Beauty Startups Forum és un projecte innovador i col·laboratiu que oferirà un suport integral a les noves empreses del sector de la bellesa en el seu viatge empresarial. Fomentarà la innovació i l’èxit dins de la indústria de la bellesa, creant un ecosistema d’emprenedoria dinàmica i en constant evolució.

La primera trobada tindrà lloc a Barcelona (Beauty Hub) el proper 30 de novembre de 2023. Si tens una marca de bellesa amb menys de 5 anys de recorregut i vols participar pots apuntar-te omplint aquest formulari: participar.