Quadpack comença a cotitzar en Euronext Growth

Quadpack, fabricant i proveidor internacional de packaging de bellesa, celebra la seva arribada al mercat de valors Euronext Growth a Paris, França. La seva admisió directa va ser aprovada a l’octubre i, a través de la cotització, ampliarà els seus recursos per financiar el seu creixement arribant a una mitjana aproximada del 20% en los últims cinc anys.

Avui en dia, el valor de les accions de Quadpack s’ha vist incrementat fins a quatre vegades el seu valor. En el mateix periode de temps, Quadpack ha més que duplicat el seu negoci, passant d’una facturació de 55 milions d’euros a finals de 2015 a 130 milions d’euros el 2019.

“El nostre creixement és el resultat d’un desenvolupament orgànic i inorgànic exitós basat en la sostenibilitat. El model bursátil Euronext ens permet aprendre i obtenir finançament de manera progresiva, en un entorn cada vegada más regulat. La nostra cotització a Euronext Growth ens ajudarà a explorar noves oportunitats i continuar progessant de la manera més respectuosa amb les persones, el planeta i els beneficis”.

Tim Eaves – CEO i cofundador de Quadpack
L’estrategia de negocis de Quadpack combina tant el desenvolupament orgànic com l’inorgànic. L’acord amb Inotech també ha permés assumir el control dels seus negocis cosmètics i inclou una col·laboració en investigació i desenvolupament per aprofitar la tecnologia adquirida. Quadpack seguirà amb la seva estrategia de creixement, la qual l’ha conduit a la seva posició actual com un dels 10 millors fabricants d’Europa de packaging de bellesa.