CELEBRADA LA SESSIÓ NANOTECH & BEAUTY

Barcelona, 29 de maig de 2019. Beauty Clúster Barcelona i el Clúster de Materials Avançats (MAV) han organitzat la jornada “Nanotech & Beuaty” en ACCIÓ. La sessió ha tingut com a objectiu conèixer les últimes innovacions, regulació vigent, reptes en seguretat i metodologies per a assessorar l’eficàcia de nanoactius en diferents camps, però, sobretot, en l’àmbit de la bellesa

La sessió s’ha iniciat contextualitzant què és la nanotecnologia, la seva evolució i com està incidint, cada vegada més, en tots els sectors de producció i recerca. Així mateix, es va fer un repàs de l’estat de l’art de les recerques en aquest camp i en el seu potencial.

Durant la jornada també es van tractar temes com la regulació que actualment existeix al voltant de la nanotecnologia, els protocols i test de seguretat, així com les proves d’eficàcia que les empreses del sector de la bellesa estan aplicant per a desenvolupar productes amb aquest tipus de tecnologia.

La jornada va finalitzar amb una taula rodona, en què més dels 50 professionals del sector beauty i de materials avançats assistents han pogut preguntar i rebatre diferents reptes i problemàtiques que el sector nanotech i el de la bellesa plantegen.