Special Chemicals cierra un acuerdo de distribución de Revolymer para España y Portugal

Tancat l’acord de distribució entre l’empresa Special Chemicals, soci del Beauty Cluster i Revolymer per a Espanya i Portugal.

L’acord es va gestar a través de la iniciativa conjunta entre UK Trade Investment i el Beauty Cluster que van organitzar una missió empresarial inversa el passat mes de setembre de 2015. Arran d’aquesta activitat ambdues empreses van iniciar converses sobre el possible negoci existent al mercat espanyol i portuguès per als principis actius de Revolymer i la possibilitat de ser Special Chemicals el seu distribuïdor en aquests mercats. El passat mes d’abril, amb motiu de la fira internacional In Cosmetics, es van trobar a París i van tancar un acord que permetrà al soci del clúster la distribució dels productes de Revolymer als mercats espanyol i portuguès.

Per Special Chemicals el fet d’augmentar la proposta de matèries primeres per oferir als seus clients és un factor clau, sent els productes de Revolymer estratègics a causa del seu notable grau d’innovació. El tancament de l’acord s’emmarca en les activitats de desenvolupament de negoci que promou nacional i internacionalment el Beauty Cluster Barcelona.