VIROSPACK APOSTA PER LA FORMACIÓ EN EMBALATGE

Barcelona, 19 de març de 2019. Els Premis Nacionals de Disseny i Sostenibilitat d’Envàs busquen fomentar la innovació, el disseny i la sostenibilitat en el sector de l’envàs, així com consolidar el vincle entre el món empresarial i l’universitari. Dos objectius inclosos des de fa ja temps en el pla RSC de Virospack, que sempre cerca de la creativitat i la innovació, apostant por la formació acadèmica en desenvolupament d’embalatge i motivant als joves talents, augmenta cada any els recursos destinats al món universitari.

La companyia va liderar ja ho any passat uns premis propis segons un acord de col·laboració signat llavors con ELISAVA, Escola Universitària d’Enginyeria i Disseny de Barcelona.

Aquest any, i coincidint con la X edició dels Premis Nacionals, Virospack llança el seu repte a un major nombre d’estudiants repartits per més de 25 universitats al llarg de tot el territori nacional.

Un repte que neix fruit de l’acord de col·laboració signat con el Clúster d’Envàs i Embalatge de València, en col·laboració al seu torn con ho Embalatge Clúster de Catalunya i con l’Associació Graphispack –membre de IEEE, Institut Espanyol d’Envaso i Embalatge-.La col·laboració consisteix en la creació por parteix dels estudiants d’una proposta nova en comptagotes que pot construir-se sobre els conceptes de Disseny, Tecnologia i/o Interacció amb la Consumidora & Innovació i Sostenibilitat. Els alumnes hauran de presentar un envàs que mantenint els atributs de funcionalitat i l’alt nivell d’acabats de Virospack, sigui un comptagotes innovador en el mercat cosmètic. Es valoraran a més altres atributs com una funció extra a la seva pròpia de dosatge-dispensació del producte i/o que pugui ser reutilitzable o de autorecarga.