Virospack, nou soci del Beauty Cluster

Virospack, nou soci del Beauty Cluster, és un fabricant de packaging de productes cosmètics i personal care. Especialistes en el desenvolupament, fabricació i decoració de comptagotes per a la cura de la pell, tractaments capil·lars, tractament i decoració de les ungles i maquillatge fluid.

Virospack ofereix sempre la millor solució en packaging a les marques de bellesa. Fabrica comptagotes –clàssics o amb polsador, amb tot tipus d’acabats-, flascons de vidre de motlle i tubulars, taps i porta-espàtules. En grandària de venda i promocional, des dels 3ml-30ml.

La producció i decoració a les seves instal·lacions de tots els components (vidre, injecció de plàstic i de compressió, injecció de cautxú, pintura, serigrafia, metal·lització….) assegura el control de cada procés i la qualitat del resultat final.

Un llarg rang de standards i desenvolupaments propis del client, al que s’uneix el seu servei de consultoria d’enginyeria i el seu servei de laboratori per a proves de compatibilitat i control de nivells de qualitat específics.

Des de el clúster donem la benvinguda a Virospack a la nostra gran familia..