VIROSPACK PREMIA LA INNOVACIÓ EN L’EMBALATGE

Barcelona, 6 de juny de 2019. El passat 16 de maig se celebro la gala del X edició dels Premis Nacionals Disseny i Sostenibilitat d’Envàs, que va tenir lloc a València. En aquesta trobada es va donar a conèixer dos projectes finalistes i el guanyador dels diferents reptes presentats per a aquesta edició.

El repte llançat per VIROSPACK a l’inici de l’any, fruit de l’acord de col·laboració acadèmica signat amb el Clúster d’Envàs i Embalatge per a donar suport a la formació i el desenvolupament en embalatge, no era fàcil. No en va, els estudiants havien de presentar un comptagotes que aportés innovació, emocions i sostenibilitat.

Dels 14 projectes rebuts en resposta al repte plantejat per Virospack, els guanyadors van ser guanyadors van ser Rubén Morata i María Ortiz, de la Universitat Jaume I de Castelló, amb el projecte “Freedom Dropper”. Una proposta innovadora de comptagotes funcional i qualitat, amb una funció extra de mirall, interacció amb la consumidora gràcies a un sensor lluminós que l’avisa quan s’aproxima la data de caducitat, i a més reutilitzable, generant així menys residus.