Virospack, soci del Beauty Cluster, celebra el seu 60 aniversari

VIROSPACK és una companyia fundada a Barcelona en 1956 que compleix 60 anys desenvolupant i fabricant comptagotes. Una llarga trajectòria que posiciona a VIROSPACK a nivell internacional, com The Dropper Company.

“Al llarg d’aquest temps són molts els desenvolupaments i llançaments d’èxit que s’han realitzat amb un packaging fabricat a VIROSPACK. I moltíssimes les marques, conegudes i reconegudes a nivell internacional, que han confiat en els nostres standards o ens han encarregat el desenvolupament d’un disseny específic per als seus productes més emblemàtics. A totes elles, el nostre més sincer agraïment per confiar en nosaltres durant aquests 60 anys. Amb totes elles volem celebrar el nostre aniversari que avala la nostra experiència i qualitat, com a garantia d’èxit”.

VIROSPACK és una empresa familiar i això es nota en el seu dia a dia.
“El nostre major valor, és sens dubte, el nostre equip humà”. Tots els empleats formen part de la seva filosofia de servei al client i són, en certa manera, una gran família. “El nivell d’implicació de cadascun de nosaltres és gran i l’ambient de treball realment agradable. Fruit d’aquest caràcter familiar, a VIROSPACK ens impliquem en cada projecte, i tots estem compromesos amb el resultat final i amb els nostres clients. Som una mica més que proveïdors, VIROSPACK és un partner per a les marques. A tots ells –clients i empleats-, moltes gràcies! Celebrem 60 anys mirant al futur i avancem cap a aquest, amb el compromís de seguir investigant en desenvolupament i innovació, incrementant la nostra productivitat i sent cada dia més competitius, respectant per descomptat el medi ambient. I com sempre, buscant satisfer les necessitats de les marques”.