El Beauty Clúster i BARCELÓ ADVOCATS signen un acord de col·laboració

El Beauty Clúster conscient de la importància per als nostres associats dels drets de Propietat Industrial i Intel·lectual, ha signat un ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EL DESPATX BARCELÓ Advocats.

BARCELÓ Advocats és un despatx especialitzat en Propietat Industrial i Intel•lectual que ofereix un servei integral d’assessorament en aquestes àrees jurídiques junt amb les relacionades, tals com Publicitat i Competència Deslleial.

La internacionalització dels actius intangibles de les companyies es converteix en una eina de competitivitat molt rellevant i, per tant, és necessari no tan sols una estratègia jurídica en la seva protecció, sinó també un assessorament especialitzat per regular contractualment aquests actius si son part de negocis de la companyia tant a l’àmbit nacional com internacional. Així mateix, la creació i la innovació són part fonamental d’aquestes àrees i necessiten un assessorament per a la seva protecció i el seu tractament en cas de ser objecte de negocis jurídics.

L’acord assolit entre el Beauty Clúster i BARCELÓ Advocats permet als socis poder dirigir-se directament a aquest despatx per a qualsevol consulta, informe o treball nacional/internacional en l’àrea de Propietat Industrial i Intel·lectual, en concret: Assessorament en Propietat Industrial i Intel·lectual/Protecció Registral: Registre de Patents i Marques a l’àmbit nacional, internacional i comunitari/Negociació i Contractació: Regulació contractual d’aquells negocis jurídics en els quals els drets de patents i maques puguin veure’s implicats/Dret processal: Procediments judicials i extrajudicials d’infracció dels drets de patents i marques.

Dins del marc de l’acord esmentat, BARCELÓ Advocats resoldrà gratuïtament les primeres consultes bàsiques dels socis del Beauty Clúster; i pel que fa a Informes o encàrrecs professionals, aplicarà una reducció d’un 10% en els seus honoraris pel sol fet d’ostentar aquesta condició de soci.