Nou programa d’impuls per a empresses del Maresme

El TecnoCampus posa en marxa un programa d’internacionalització adreçat fonamentalment a les 120 empreses instal·lades al parc, però oberta també a altres companyies que vulguin participar-hi i que estiguin ubicades al Maresme. El Go Global Program és un programa d’acompanyament en el procés d’internacionalització orientat al
creixement de les empreses a nivell internacional. L’objectiu és acompanyar i donar suport en l’elaboració i execució de la planificació estratègica, promoció i sortida als mercats internacionals.

El programa té una metodologia pròpia que combina l’assessorament d’experts (a on col·laborarà el soci del Clúster Fernando Ferrer, fundador de l’empresa GO FOR EXPORTS) amb una àmplia trajectòria internacional, amb coneixement pràctic i operatiu dels mercats exteriors, amb el servei softlandings premium en una xarxa exclusiva de parcs tecnològics i acceleradores internacionals. L’objectiu és abordar les quatre “keys” que necessita conèixer qualsevol empresa que aborda un nou mercat: Key companies, Key people, Key institutions i Key investors.

Els partners internacionals del TecnoCampus en aquest projecte són parcs tecnològics de França, Alemanya, Portugal, Itàlia i Estats Units (Florida). El Beauty Cluster impulsarà el programa a través de la participació d’un dels seus socis com a expert i de la difusió del programa entre els socis del clúster ubicats al Maresme.

Descarregar més informació:  goglobal-fulleto-web

Oriol Ribet
Telf. 93 741 49 60 / 678 794 288

www.tecnocampus.cat