El cicle de jornades sobre la gestió de la R+D+i en les organitzacions està sent clau, on molts membres estan obtenint mètodes de com procedir, bones pràctiques i iniciatives, assolint una millora de la seva gestió.

En aquesta quarta jornadacelebrem el who’s who en l’ecosistema d’innovació, on comptarem amb una ponència inicial de caire inspiracional amb el Dr.Albert Fuster, director acadèmic d’Elisava i la Laura Clèries, head of Elisava Research, parlant de les Claus de com generem impacte d’innovació a través de la recerca mitjançant disseny i enginyeria.

A més a més, comptarem amb la participació de diversos grups de treball amb tecnologies i serveis diferenciats per sectors, on podràs participar en jornades B2B  amb els principals proveïdors i centres tecnològics d’innovació:

  • Alimentació, salut i biotecnologia
  • TIC, energia i mobilitat
  • Indústria, construcció i medi ambient
  • Farmacèutic i química fina

Dins de cada grup de treball hi participaran centres tecnològics/empreses les quals exposaran les seves capacitats i casos d’èxit dins de la gestió de la R+D+i.

Els participants podran realitzar rotacions per tal de poder assistir en els grups que siguin del seu interès.

La jornada disposarà d’un dinamitzador a l’inici de l’acte, explicant el format i el seu funcionament.

Vine a conèixer de primera mà experts i empreses usuàries de la R+D+i, on podràs debatre amb ells les seves tecnologies i serveis.

A qui va dirigit: Perfils de gestió de R+D+i d’empreses associades als clústers organitzadors.

SI ETS UN AGENT D’INNOVACIO CLICA AQUÍ PER A PARTICIPAR ALS GRUPS

JORNADA GRATUITA Y EXCLUSIVA PARA SOCIOS DE LOS CLUSTERS ORGANIZADORES