REGISTRE GRATUÏT I EXCLUSIU PER A SOCIS DEL BEAUTY CLUSTER

Data: Dimarts, 10 d’octubre 2023

Lloc: Online

Horari: De 10:00h a 11:00h

CONTINGUT

El sector de la bellesa és un dels més dinàmics que existeixen i on les tendències tenen un paper imprescindible a l’hora d’innovar.

Amb l’objectiu d’oferir als professionals del sector una visió global sobre les tendències detectades en una categoria concreta, el Beauty Cluster ha creat Top Rising Trends, un espai de descobriment i inspiració on s’exploraran les últimes tendències entorn d’una categoria de producte del sector de la bellesa.

Cadascuna de les tendències detectades es resumiran en un webinar de 1h on s’exposaran les dades més rellevants.

El proper 10 d’octubre tindrà lloc el primer webinar d’aquesta sèrie de jornades de tendències. La categoria de cura capil·lar serà la protagonista i es compartiran tendències en actius, productes i comunicació relacionades amb aquesta categoria.

S’abordaran aspectes com el concepte de hairskinification, salut del cuir cabellut, actius cosmètics, curly method, metall detox i Tik Tok global trends.

Top Rising Trends no es limita a un webinar online, sinó que inclourà un petit showroom presencial al Beauty Hub on es podrà trobar una selecció de productes esmentats al webinar. El showroom està pensat per oferir a tots els socis l’oportunitat de tastar i descobrir les marques que estan revolucionant el mercat.

Durant el webinar online es compartiran tots els detalls per poder visitar el showroom.

T’esperem!