El BCB e IQS signen un acord de col·laboració

Barcelona, 25 d’octubre de 2019. El Beauty Clúster Barcelona i l’Institut Químic de Sarrià han signat un acord de col·laboració per a la posada en marxa d’una sèrie de programes formatius específics per a la indústria de la bellesa. La signatura del conveni ha tingut lloc a les instal·lacions d’IQS i ha quedat ratificat per D. Pedro Regull Climent en qualitat de director general de l’IQS i Elena Grau Monjo presidenta del Beauty Cluster Barcelona.

La col·laboració abastarà tant formació en obert i in-company com presencial i/o online. Els programes desenvolupats aniran dirigits a professionals de la indústria de la bellesa cobrint camps com el màrqueting, la comunicació, l’exportació o les habilitats directives. Els dos primers programes de llarga durada es llançaran durant el curs 2020-2021.

La formació derivada de l’acord s’unirà als cursos que actualment ja impulsa el Beauty Cluster Barcelona o IQS, així com altres entitats adherides al clúster i que conjuntament permetran posicionar Barcelona com un hub internacional de la formació del sector de la bellesa.