Èxito del stand del BCB a In Cosmetics London

7 de abril de 2017. El Beauty Cluster Barcelona consolida la seva presència internacional amb la participació a la fira InCosmetics London, on ha tingut representació gràcies al pavelló conjunt que agrupava a 5 empreses associades: Bicosome, Chemir, EG Activi, Hair Dye Factory (Periche) i Vytrus Biotech.

Al stand s’han apropat empreses del mercat nacional i internacional interessades a crear sinergies i noves oportunitats de negoci. En aquest entorn, el BCB s’ha convertit en un punt de trobada gràcies al open space que es va posar a la disposició de tots els socis que van venir a la fira en qualitat de visitants per poder mantenir reunions i fer networking.

Bionos Biotech, Cobiosa, IEC Group, Lluch Essence, Special Chemicals, Symrise i Zurko, tots socis del Beauty Cluster, han participat també com a expositors amb stand propi, ajudant a potenciar la presència del BCB com a entitat de referència en el sector.

Durant la fira, Vytrus Biotech ha recollit el premi Global dels Beauty Industry Awards al millor Ingredient per a Cabell amb el producte Capilia Longa PPF.