ICMAD I EL BCB SIGNEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ

Barcelona, 18 de març de 2019. L’associació comercial estatunidenca de cosmètics ICMAD (fabricadors i distribuïdors de cosmètics independents) i Beauty Clúster Barcelona han signat un acord de col·laboració per a promoure les relacions comercials, les oportunitats i l’intercanvi de coneixements entre les dues entitats.

Tant ICMAD com BCB han creat “Comitès d’Associació” per a desenvolupar iniciatives en línia amb els objectius de l’acord. Els projectes futurs inclouen esdeveniments de networking, projectes de recerca conjunta, intercanvi de dades, estudis de mercat i accions de responsabilitat social corporativa.

Chris Hobson, vicepresident de ICMAD, i Tim Eaves, president de Beauty Clúster Barcelona, van signar l’acord en un còctel de Networking Internacional en el Royal Carlton Hotel a Bolonya, Itàlia. També van estar presents en la signatura membres de les dues entitats, l’associació francesa Cosmetic Valley, l’Agència de Comerç Italiana i més de 150 professionals de la indústria.

Hobson va dir: “La ICMAD ha estat molt activa als EUA Des de 1974, i ara ens centrem en les col·laboracions per a ampliar el nostre abast més enllà de les fronteres. Europa, i en particular Espanya, té una pròspera indústria de la bellesa. Aquest acord ajudarà els nostres membres a aconseguir cap a nous territoris per a fer créixer el seu negoci “.

Eaves va destacar: “Europa i Amèrica del Nord representen dos terços del mercat global de bellesa. Aquesta associació té sentit en tots els nivells. Estic entusiasmat amb les moltes oportunitats que es presentaran per a BeautyClúster i ICMAD, ja que treballem junts per a promoure Indústria cosmètica sostenible, competitiva i responsable “.