Phyture Biotech, soci del BCB, es transforma en Vytrus Biotech

L’empresa de biotecnologia catalana Phyture Biotech ha passat a dir-se, des de principis d’abril, Vytrus Biotech.

Aquest canvi de denominació es deu a una ampliació del focus de l’empresa, especialitzada en el desenvolupament, producció i comercialització d’ingredients actius d’alt valor afegit a partir de cèl·lules mare vegetals, per dermocosmética. Gràcies a l’experiència dels últims anys, la companyia àmplia el seu enfoc, no solament al sector cosmètic, sinó també al farmacèutic i el de la nutracéutico, expandint les seves metes i centrant-se en la millora global de la qualitat de vida de les persones, no solament en la salut sinó també en el seu benestar.

IMG-20160414-WA0030

D’aquesta manera, Phyture pansa a dir-se Vytrus Biotech, inspirats en “vita” (del llatí, vida) i per ser aplicat a totes les seves variants presents i futures.

Aquest canvi de nom reflecteix l’esperit innovador d’una empresa en continu procés de modernització, creixement i internacionalització, amb una nova identitat més d’acord amb l’entorn en el qual es desenvolupa el negoci, i que recull els valors que han posicionat la signatura com una de les més innovadores de referència en el sector.

Coincidint amb el canvi de denominació, l’empresa estrena també nova pàgina web: www.vytrus.com