25 ABR | Es llança la II Ed del programa Ecommerce Expert in Beauty

  • El Beauty Cluster i la Beauty Business School, la primera escola de negocis exclusiva per a professionals del sector de la bellesa, llancen la segona edició del programa Ecommerce Expert in Beauty.
  • La presentació oficial del programa tindrà lloc el 20 de maig davant tota la indústria. Una presentació en la qual es coneixeran tots els detalls.

Barcelona, 25 d’abril de 2022. La Beauty Business School, marca formativa del Beauty Cluster, llança la segona edició del programa Ecommerce Expert in Beauty després de l’èxit de la primera edició realitzada en 2021.

El programa Ecommerce Expert in Beauty és una formació transversal única en el mercat en la qual s’ofereix a tots els professionals del sector de la cosmètica, bellesa i cura personal que vulguin adquirir coneixements avançats sobre l’entorn digital i la gestió d’èxit d’un ecommerce, tots els coneixements i eines per a entendre l’entorn, prendre decisions i elaborar una estratègia que els permeti ser presents en el canal en línia de manera òptima.

El programa sorgeix amb la finalitat d’oferir un programa competitiu que permetrà al participant aprendre de grans professionals referents dins de la indústria, amb case studies reals i masterclasses eminentment pràctiques a través de les quals adquirir les eines necessàries per a transformar les empreses i preparar-les per a la revolució del comerç en línia. Així mateix, es prepararà als participants en les noves tendències, noves tecnologies i en com liderar el futur del ecommerce en el nostre sector.

Ens dirigim a aquells professionals que vulguin transformar el sector de la bellesa per a portar-lo al següent nivell” afirmava Alex Vallbona, expert de la matèria i director del programa.

La segona edició del programa Ecommerce Expert in Beauty incorpora una novetat respecte a l’edició anterior: tindrà format modular. El curs complet està format per 4 mòduls diferenciats que recorren totes les àrees de coneixement en les quals s’ha d’aprofundir per a convertir-se en un expert en el sector: estratègia digital i ecommerce en beauty, màrqueting de continguts i xarxes socials, performance màrqueting i estratègia de CRO, marketplaces i amazon.

Apunta’t a la presentació oficial del programa Ecommerce Expert in Beauty per a conèixer tots els detalls. T’esperem el dia 20 de maig als 10h. Reserva la teva plaça aquí.