Vytrus Biotech triomfadora en els premis INCOSMETICS

11 d’abril de 2019. Vytrus Biotech va rebre el primer premi (gold) en les categories de Innovation Zone Best Ingredient Award i Green Award, en el context de la Fira Internacional IN-COSMETICS 2019, celebrada a París del 2 al 4 d’abril. Durant la mateixa fira, la revista Cosmetics Design també va premiar un ingredient de la companyia, per a ús cosmètic i dermocosmético, en els premis Beauty Industry Awards.

OLEA VITAE, l’últim ingredient de Vytrus Biotech, va ser designat el producte més innovador de la fira amb el GOLD Innovation Zone Best Active Ingredient Award. L’actiu s’obté a partir de cèl·lules mare d’olivera i combat l’envelliment energètic de la pell. El premi, que és el més important del certamen i un dels més importants a nivell mundial en el sector, va reconèixer l’excel·lència i la innovació de l’ingredient, d’un total de catorze finalistes, entre els quals hi havia companyies i multinacionals europees i nord-americanes

Vytrus també va recollir el primer premi en la categoria Green Award. El certamen va reconèixer la labor de la companyia en matèria de sostenibilitat pel seu actiu SARCOSLIM RE-SHAPE que ajuda a reduir el greix i reafirmar. Aquest producte s’obté a partir de cèl·lules mare de la planta Sarcocapnos crassifolia, actualment en perill d’extinció. La tecnologia sostenible de Vytrus permet treballar amb ella, i a més la companyia col·labora activament amb la Universitat de Jaén per a la seva conservació.