1er programa d’Emprenedoria en Bellesa

  • El programa ‘Emprenedoria en el sector Beauty’, de la Beauty Business School (BBS) és l’únic programa formatiu sobre emprenedoria en el mercat per i pel sector bellesa.
  • La formació començarà al maig i comptarà amb la col·laboració d’ACCIÓ, l‘Institut Català de Finances (ICF) i Uriach, entre d’altres organitzacions.

Barcelona, 8 de febrer de 2021. La Beauty Business School, primera escola de negocis exclusiva per a professionals de sector de la bellesa, amb el suport del Beauty Cluster, entitat que agrupa més de 200 empreses de el sector de la bellesa, llancen “Emprenedoria en el sector Beauty “, el primer i únic programa sobre emprenedoria per i per al sector bellesa (cosmètica, perfumeria i cura personal).

Aquest programa 100% pràctic permetrà el participant treballar sobre el seu projecte emprenedor i conèixer de prop el sector, adquirir coneixements, habilitats i eines per a una bona gestió de l’negoci, donar el primer pas i emprendre de forma responsable, sostenible i viable. Un programa d’alt nivell que reunirà excel·lents continguts, experts i col·laboradors del sector disposats a vertebrar i assegurar la viabilitat de les idees amb una visió 360 graus.

La formació, adreçada a un perfil professional ampli i que donarà començament al maig de 2021 de forma virtual, està estructurada com un embut de conversió i constarà de 2 fases: disseny i validació. Després de superar la fase de validació el participant tindrà l’oportunitat de defensar el seu projecte davant d’un tribunal expert en el Demo Day, el que marcarà l’inici de la tercera i última fase; el llançament de la idea, projecte o producte. Comptarà amb la col·laboració d’experts en les diferents disciplines de negoci, emprenedoria i finançament com ara ACCIÓ, l’Institut Català de Finances (ICF), la companyia farmacèutica Uriach, Mentactiva i Vytrus Biotech, entre d’altres organitzacions.

Els participants rebran un títol acreditat per la BBS que, impulsada pel Beauty Cluster, desenvolupa programes formatius exclusius per a la indústria. Dirigeix el programa Carmen Sánchez, Co-fundadora de Mentactiva i Muttulab, i compta amb la col·laboració d’Alejandro Guirado de Vytrus Biotech i Anna Monjo d’ACCIÓ com a principals coordinadors.

En aquesta primera edició, es donarà acollida a 15 projectes i està oberta tant a persones jurídiques com equips que vulguin crear, pivotar, materialitzar i fer realitat la seva idea de negoci o producte amb èxit dins d’un sector dinàmic com el de la bellesa.

El període de preinscripció ja està obert i finalitzarà el 31 de març. Tots aquells interessats a cursar la formació, hauran de presentar la seva candidatura omplint el següent formulari: https://innovaciobcb.typeform.com/to/AvdQzStw

Sobre Beauty Cluster

Beauty Cluster és una associació privada que promou la col·laboració amb el propòsit de potenciar el desenvolupament sostenible i la competitivitat de la cadena de valor del sector de la cosmètica, perfumeria i cura personal. Integrat per més de 200 empreses, és el clúster líder del sector bellesa a Espanya i el segon més gran d’Europa. Impulsa la innovació, la internacionalització, la formació i la transformació digital.

És l’únic clúster mundial de bellesa acreditat Gold Label per l’ESCA (European Strategic Cluster Alliance). Fundador de la primera entitat formativa de negocis especialitzada en bellesa, la Beauty Business School. Creador del primer Marketplace B2B de la indústria de la cosmètica i perfumeria (Beauty Connecting Business).

Per a més informació sobre Beauty Cluster, visiteu  www.beautyclusterbarcelona.com/es o el seu perfil de Linkedin

Contacte: Helena Rodríguez – comunicacio@beautyclusterbarcelona.com
C/Milà i Fontanals, 14 – 08012 Barcelona