REGISTRE GRATUÏT I EXCLUSIU PER A SOCIS DEL BCB

En aquest webinar formatiu podràs conèixer els aspectes sobre les reivindicacions que s’han de tenir en compte en els productes cosmètics.

Data: 24 de febrer de 2021 – de 09:30 a 11:00h

A QUI VA DIRIGIT

Departaments de Regulatory Affairs, Departaments Tècnics, Desenvolupament de Producte, Departaments de Màrqueting.

CONTENIT

L’objectiu d’aquest seminari és donar una visió general sobre les reivindicacions que es poden utilitzar en els productes cosmètics, complint amb el Reglament (UE) Nº 655/2013 i amb el document tècnic sobre reivindicacions de productes cosmètics, i poder determinar quins d’ells s’ajusten a la legalitat, són veraces, honestos, imparcials i es recolzen en les evidències necessàries.

 

PONENT

María López Galindo

Product Safety & Regulatory Affairs Specialist a Sigillum Knowledge Solutions.

A més de Experta en l’avaluació de la seguretat i expedient d’informació del producte cosmètic i posseir un títol de Màster de Cosmètica i Dermofarmàcia (CESIF), Maria López és llicenciada en Enginyeria Industrial, branca de Química, per la Universitat Politècnica de Cartagena.

Des de l’any 2016 es dedica a l’assessoria tècnica en el marc regulador internacional de productes cosmètics -Reglament (CE) Nº 1223/2009 i Reglament (UE) Nº 655/2013, entre d’altres, havent impartit diverses xerrades i escrit articles d’aquest tema.