Descobreix els guanyadors dels II ‘New Luxury Awards’

ElsNew Luxury Awards’ va donar a conéixer un nombre cada vegada més gran de perfumistes i de marques naturals i una necessitat urgent d’innovar els envasos per portar la indústria del perfum cap a la sostenibilitat.

El passat divendres al vespre es van donar a conéixer els perfums i envasos sostenibles 2020 seguint el ‘New Luxury Code’ en la segona edició dels ‘New Luxury Awards’, a la qual vàren assistir 100 professionals de la industria de 30 països d’arreu del món.

El jurat va ser presidit per Pierre Dinand i Catherine Disde. Els premis es van anunciar online en una ceremonia entretinguda per la talentosa @Lalauraparis, artista i ambaixadora juvenil de la International Perfume Foundation (IPF).

L’esdeveniment, celebrat online degut a l’actual situació sanitària mundial, va ser organitzat per la IPF en col·laboració amb el Beauty Cluster i Parfum Plus Magazine.

A la ceremonia hi van assistir tan els nominats com el guanyadors dels premis, procedents de països d’arreu del món, fet que demostra que la perfumeria natural està creixent a nivell internacional.

Els guanyadors de perfums sostenibles van ser:

  • En la categoria d’estudiants: Vedrana Perhoc de Croàcia amb un perfum anomenat Son Gant de Cuir.
  • En la categoria de graduats: Omar Al Qattan de Kuwait amb un perfum anomenat Cave i MD Abdullah Al Roman de Malàisia amb un perfum anomenat Oriental Queen.
  • En la categoria de perfumista: Danica-Lea Larcombe de Perth, Austràlia amb un perfum anomenat Lilly Pilly.
  • En la categoria de marca: Pomare’s Stolen Perfums de Venice, Califòrnia, amb un perfum anomenat Piano Tuner.

Els guanyadors d’envasos sostenibles van ser:

  • En la categoria de proveïdors: Teal Bio de Califòrnia, una empresa que fabrica bioplàstics a base de pells de plàtan.
  • En la categoria de marca: Sense nominats

Anul Kemppinen, estudiant del Regne Unit, va recordar a tots, que els envasos de perfum al mercat només són reciclables si es pot separar cada part del metall, vidre o bioplàstic.

“Vosaltres sou la nova generació de perfumistes, la nova generació de marques i la nova generació de proveïdors. Liderant el canvi que necessitem en aquest món, tornant la natura a les nostres vides i demostrant que és important tornar al que és veritablement el luxe. I … el perfum és tan important per a reconnectar amb la natura per al nostre propi benestar “, va remarcar Creezy Courtoy.

Poder celebrar aquests premis va ser un moment important en la història del perfum. Tornarem l’any que ve amb més perfums naturals i, amb sort, més innovacions en envasos sostenibles.