El II Congrés Olfactiu passa a ser digital

El comitè organitzador rellança la II Barcelona Olfaction Week com un esdeveniment íntegrament online degut a la situació actual causada pel coronavirus arreu del món.

  • El Barcelona Olfaction Congress (BOC) és una de les activitats clau en el marc de la Barcelona Olfaction Week (BOW).
  • El congrés està destinat a interconnectar, formar i promoure la innovació en ciència olfactiva, adreçat a professionals de la indústria cosmètica, dels perfums i les fragàncies.
  • Originalment programat per al mes de maig, es mou la data al 2 de juliol i es converteix en un congrés en format digital per a promoure la participació internacional.
  • El programa inclou ponents internacionals amb una àmplia experiència i coneixement sobre l’olfacte i la ciència que envolta els perfums i les fragàncies.
  • El BOC està organitzat pel Beauty Cluster Barcelona amb el suport d’Eurofragance, IberChem, Lluch Essence, Cosmo Fragrances, Quadpack Group i Rafesa.

Barcelona, 20 de maig de 2020. El II Barcelona Olfaction Congress passa a celebrar-se el 2 de juliol com un esdeveniment digital per a reunir les últimes novetats en ciència olfactiva i el món dels perfums, les fragàncies i les essències. S’espera que uns 500 professionals internacionals participin en aquesta segona edició.

Especialment adreçat a professionals que treballen en tota la cadena de valor de la indústria cosmètica i perfumera, aquesta iniciativa virtual compta amb ponents internacionals des d’empreses com el Google Brain Team, fins a investigadors de innovadores empreses i centres tecnològics. Inclou un complert programa científic que integra temàtiques com Intel·ligència Artificial aplicada als aromes, tendències globals, sostenibilitat, química verda, tecnologia d’encapsulació, gestió de l’olor corporal, diverses investigacions de centres tecnològics i les darreres innovacions en la indústria. 

El BOC forma part de la Barcelona Olfaction Week (BOW, del 29 de juny al 5 de juliol), que té per objectiu projectar Barcelona com una ciutat de referència internacional del sentit de l’olfacte i la seva interrelació amb àrees com la gastronomia o l’art. Perfums, ciència olfactiva i cultura coexistiran en diferents activitats online programades al llarg de tota la setmana, com el Concurs Internacional de Perfumeria “Mouillette d’Argent”.

El II Barcelona Olfaction Congress està organitzat pel Beauty Cluster Barcelona i compta amb el suport específic d’altres associacions internacionals com la International Perfume Foundation, AMAF o Global Cosmetics Clusters i patrocinadors com Eurofragance, IberChem, Lluch Essence, Cosmo Fragrances, Quadpack Group i Rafesa.

Més informació en: http://barcelonaolfactioncongress.com/